
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g ui in stukken
- 1 teentje knoflook
- 150 g wortel in stukken
- 30 g olijfolie
- 100 g lente-uitjes in ringen
- 100 g paprika rode en groene, in beetklare stukken
- 500 g varkensschouderlap, ontbeend in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)
- 350 g aardappelen in beetklare stukken
- 400 g water
- 1 tl citroenschil, geraspt
- 1 tl gedroogde dragon
- 1 tl marjolein, gedroogd
- ½ - 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
-
4
el volle room
nebo 4 el zure room
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 516 kcal / 2159 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Engelse brunch
Žádné hodnocení
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Moussaka met linzen
2hod. 20min
Indiase groentencurry
50min
Chilli con carne
35min
Cottage pie
1hod. 10min
Rundergoulash met deegballetjes
1hod. 30min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Žádné hodnocení
Granité van koffie
8hod. 10min
Kaastaartijs
Žádné hodnocení
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1hod. 10min