Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bladerdeeg, uitgerold (1-2 mm)
- 50 g mozzarella
- 10 takjes peterselie, enkel de blaadjes
- 30 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 400 g verse champignons, in vier gesneden
- 1 tl zout
- 30 g porto
- 100 g kaas, in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 20.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebakken kaastaart
3h 10min
Garnituur van courgette
30 min
Ratatouille
40 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Žádné hodnocení
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Havertaart
Žádné hodnocení
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Cheesecake (gebakken)
7h 20min