Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bladerdeeg, uitgerold (1-2 mm)
- 50 g mozzarella
- 10 takjes peterselie, enkel de blaadjes
- 30 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 400 g verse champignons, in vier gesneden
- 1 tl zout
- 30 g porto
- 100 g kaas, in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 20.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rode bietensalade
10 min
Zalmtartaar
10 min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2h 10min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Peergelei
Žádné hodnocení
Havertaart
Žádné hodnocení
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45min
Havermoutrepen met kaas
45min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min