Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bladerdeeg, uitgerold (1-2 mm)
- 50 g mozzarella
- 10 takjes peterselie, enkel de blaadjes
- 30 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 400 g verse champignons, in vier gesneden
- 1 tl zout
- 30 g porto
- 100 g kaas, in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 20.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Glutenvrije quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Linzenbrood
1h 55 min
Frambozen - limoensorbet
Žádné hodnocení
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Vegetarische chili
1h 5min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Knapperige koekjes
1 Std. 30 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min