Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 150 g prei, in schijfjes
- 150 g wortelen, in schijfjes
- 1 snuifje fijn zout, plus extra naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 100 g witte wijn
- 1 el paprikapoeder
- 1600 g varkenshaasje (400 g elk)
- 1000 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 585 kJ / 140 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Worst met erwtenrisotto
30min
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min