Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- boter, om in te vetten
- 270 g bladerdeeg, uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
- 150 g middelharde kaas, in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
- 150 - 170 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
- 60 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 200 g zure room, 20% vet
- 2 eieren
- 20 verse basilicumbladeren, in fijne reepjes gesneden
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¾ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groenten met aardappelen en vlees
35 min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Brak ocen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Fruitige saladedressing
5min
Lamsspiesjes
Brak ocen
Abrikozenlikeur
30min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Dunne grissini
Brak ocen