Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- boter, om in te vetten
- 270 g bladerdeeg, uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
- 150 g middelharde kaas, in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
- 150 - 170 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
- 60 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 200 g zure room, 20% vet
- 2 eieren
- 20 verse basilicumbladeren, in fijne reepjes gesneden
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¾ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulled barbecue jackfruit
25min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Ninguna valoración
Ananas zandkoekjes
Ninguna valoración
Bevroren veenbessen margarita
5min
Zalmsoufflé
1h
Aardbeienmojito
10 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Dim sum 'Sieuw mai'
Ninguna valoración
Gevulde kalkoenborst
Ninguna valoración
Chocoladetruffels
2 godz. 45 min
Pastilla met kip
1h 10min
Gemalen kip in tomatensaus
30min