
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- boter om in te vetten
- 270 g bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
- 150 g middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
- 150 - 170 g artisjokharten uit blik uitgelekt
- 60 g gedroogde tomaten in olie uitgelekt
- 200 g zure room, 20% vet
- 2 eieren
- 20 verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¾ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 414 kcal / 1731 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 dk
Lactosevrije luikse wafels
Değerlendirme yok
Shakshuka
50 dk
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 dk
Geroosterde aubergines
Değerlendirme yok
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3sa 45 dk
Champignon en spinazie lasagne
Değerlendirme yok
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Değerlendirme yok
Margarita
10 dk
Pisco sour
10 dk
Kokosnoot en chocoladesorbet
Değerlendirme yok
Courgetteomelet
40 dk