Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- boter, om in te vetten
- 270 g bladerdeeg, uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
- 150 g middelharde kaas, in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
- 150 - 170 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
- 60 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 200 g zure room, 20% vet
- 2 eieren
- 20 verse basilicumbladeren, in fijne reepjes gesneden
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¾ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto bolognese
45 Min
Glühwein
15 Min
Soefganiots
2 Std.
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení
Amandelbretzels
Žádné hodnocení
Bessenmix-yoghurt
12 godz. 15 min
Mini panettone
Žádné hodnocení
Vier kazen flatbread om te delen
Žádné hodnocení
Gazellehoorns
1 Std.
Eendenlever
33hod.
Crème karamel (flan)
5 godz. 30 min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min