Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g middelharde kaas, belegen, in stukken (3 cm) (bv. Gouda)
- 150 g bloem
- 120 g boter, koud, in stukken
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje pikante paprikapoeder
- 200 g gevulde groene olijven, goed uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Brak ocen
Granaatappel Mojito
10min
Gekruide noten
45min
Bessenlikeur
30min
Crostini met champignons en fontinakaas
Brak ocen
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Appel strudel
1 godz. 45 min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min