Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 brins de persil plat frais, les feuilles uniquement
- 2 gousses d'ail
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 50 g de flocons d'avoine
- 265 g d'haricots rouges en boîte, égouttés (poids une fois égoutté)
- ½ - 1 c. à café de pâte de piment frais
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- de l'huile, pour la friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 755 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8.1 g
Alternativní recepty
Sarrasin aux champignons
25 Min
Tofu Mapo
20 Min
Falafel et houmous de betterave rouge
20 Min
Dhal
40 Min
Curry de légumes à l'indienne
1 Std. 10 Min
Pain de lentilles
1 Std. 55 Min
Chili non Carne
1 Std.
Baked Beans (Haricots cuisinés)
20 Min
Lasagne de chou-fleur et épinards
1 Std. 45 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1 Std.
Boulettes à l'aubergine
1 Std.