
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rode uien gehalveerd
- 220 g suiker
- 125 g rode wijnazijn
- 185 g water
- 4 takjes verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes
- 1 kaneelstokje
- 10 zwarte peperkorrels
- 1 laurierblad, gedroogd
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 340 g gedroogde veenbessen
- 2 snuifjes fijn zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 936 kcal / 3922 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 227 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knolselder parmigiana
Žádné hodnocení
Vegan jus
40min
Geraspte wortelsalade
10min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Žádné hodnocení
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Žádné hodnocení
Chocolade rijstpudding
1hod. 5min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1hod.
Sinaasappelconfituur met Campari
1hod. 35min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Žádné hodnocení
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24hod.
Chocolade broodpudding
1hod. 25min
Confituur van ananas en gember
40min