Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rode uien, gehalveerd
- 220 g suiker
- 125 g rode wijnazijn
- 185 g water
- 4 takjes verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes
- 1 kaneelstokje
- 10 zwarte peperkorrels
- 1 laurierblad, gedroogd
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 340 g gedroogde veenbessen
- 2 snuifjes fijn zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 227 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confituur van ananas en gember
40 Min
Tagliatelle met broccoli
15min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min
Chai latte parfait
15h 5min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Pompoen vingers
Keine Bewertungen
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Eendenlever
33h
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen