Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rode uien, gehalveerd
- 220 g suiker
- 125 g rode wijnazijn
- 185 g water
- 4 takjes verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes
- 1 kaneelstokje
- 10 zwarte peperkorrels
- 1 laurierblad, gedroogd
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 340 g gedroogde veenbessen
- 2 snuifjes fijn zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 227 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15 min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Žádné hodnocení
Bessencurd
20min
Hollandaisesaus
15 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Žádné hodnocení
Proteïnepudding
6h 35 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
200 g prei fruiten
20min