Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rode uien, gehalveerd
- 220 g suiker
- 125 g rode wijnazijn
- 185 g water
- 4 takjes verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes
- 1 kaneelstokje
- 10 zwarte peperkorrels
- 1 laurierblad, gedroogd
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 340 g gedroogde veenbessen
- 2 snuifjes fijn zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 227 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Mayonaise
5min
200 g ui kleuren
25 Min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Confituur van ananas en gember
40 min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Mangochutney
1h 20 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Žádné hodnocení
Kaascrackers
2h 30min
Halloween quiche
2h
Speltbrood
1 Std. 45 Min