
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm) (volitelně)
- 600 g water
- 330 g ajvar (zie tip)
- 100 g verse room
-
1
tl groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ¼ tl fijn zout
- 400 g korte gedroogde pasta bv. fusilli, penne, macaroni enz.
- 200 g prei in ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 668 kcal / 2794 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 103 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1hod. 10min
Groentensaus voor pasta
40min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Alpengratin
50min
300 g ui fruiten
Žádné hodnocení
Witte chocolade en amandel brownies
1hod.
Zalm en venkel risotto
25min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Penne met tonijn
35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Risotto bolognese
45min