Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) (volitelně)
- 600 g water
- 330 g ajvar (zie tip)
- 100 g verse room
-
1
tl groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ¼ tl fijn zout
- 400 g korte gedroogde pasta, bv. fusilli, penne, macaroni enz.
- 200 g prei, in ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Napolitaanse cake
Žádné hodnocení
Rijst met groentemix
55min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Hartenbroodjes
1h
Sojabolognese
40 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Zoete of hartige pannenkoeken
Žádné hodnocení
Koken van bulgur
35min
Garnituur van courgette
30min