Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) (volitelně)
- 600 g water
- 330 g ajvar (zie tip)
- 100 g verse room
-
1
tl groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ¼ tl fijn zout
- 400 g korte gedroogde pasta, bv. fusilli, penne, macaroni enz.
- 200 g prei, in ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Indiase groentencurry
50min
Lactosevrije warme chocolademelk
Žádné hodnocení
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Penne met tonijn
35min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Stoofgerecht met tofu
30min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min