Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 15 g verse basilicum, enkel de blaadjes
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 25 g extra vergine olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 tl suiker
-
2
tl groentebouillon
nebo 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 100 g water
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1000 g gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Worst met erwtenrisotto
30min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Žádné hodnocení
Spinazierisotto met asperges
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Pompoenrisotto met spek
25 Min