
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g boter in stukken
- 60 g sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 220 g water
-
½
tl bouillonpasta naar believen (zie tip)
nebo ½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l) naar believen (zie tip) -
1
tl roze peperkorrels
nebo 1 tl groene peper vers of in azijn - 300 g nieuwe aardappelen ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)
- olijfolie om in te vetten
- 700 g lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 el water
- 150 - 200 g groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)
- 1 wortel in julienne
- 1 el whisky
- 1 tl maïzena (zetmeel)
-
1
tl roze peperkorrels
nebo 1 tl groene peperkorrels, op azijn - 60 g verse room
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 435 kcal / 1830 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 29.3 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bearnaisesaus
15min
Chocolademousse
3hod. 20min
Hollandaisesaus
15min
Bechamelsaus
15min
Suikerglazuur
Žádné hodnocení
Groene pepersaus
20min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1hod. 5min
Frangipanetaart
1hod. 25min