Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g boter, in stukken
- 60 g sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 220 g water
-
½
tl bouillonpasta, naar believen (zie tip)
nebo ½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l), naar believen (zie tip) -
1
tl roze peperkorrels
nebo 1 tl groene peper vers of in azijn - 300 g nieuwe aardappelen, ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)
- olijfolie, om in te vetten
- 700 g lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 el water
- 150 - 200 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 1 wortel, in julienne
- 1 el whisky
- 1 tl maïzena (zetmeel)
-
1
tl roze peperkorrels
nebo 1 tl groene peperkorrels, op azijn - 60 g verse room
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak tartaar
30 min
Chocolade toffee cake
2h
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Bearnaisesaus
15min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Groene pepersaus
20min
Steak au Poivre
20min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Kip met romige groenten saus
50min
Sabayon (Zabaglione)
15min