Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g sjalotten (2-3 sjalotten)
- 30 g olijfolie
- 250 g parelgerst, medium, gewassen en gedroogd
- 100 g droge witte wijn, veganistisch
- 750 g water, warm
-
1
el groentebouillon, veganistisch (zie tip)
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistisch - ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- ¾ tl gedroogde tijm (volitelně)
- 40 g pijnboompitten
- 400 g courgette, in schijfjes (5 mm)
- 50 g zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)
- 60 g witte amandelboter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Worst met erwtenrisotto
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Salade van boerenkool en rode kool
Žádné hodnocení
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Gebakken buns
Žádné hodnocení
Spinazie- en tomatenquiche
1hod. 45min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Žádné hodnocení
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Pompoenrisotto met spek
25min