
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g sjalotten (2-3 sjalotten)
- 30 g olijfolie
- 250 g parelgerst medium, gewassen en gedroogd
- 100 g droge witte wijn veganistisch
- 750 g water warm
-
1
el groentebouillon veganistisch (zie tip)
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) veganistisch - ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- ¾ tl gedroogde tijm (volitelně)
- 40 g pijnboompitten
- 400 g courgette in schijfjes (5 mm)
- 50 g zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)
- 60 g witte amandelboter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 517 kcal / 2159 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 52 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Soba noodle mee goreng
40min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Žádné hodnocení
Gebakken buns
Žádné hodnocení
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1hod.
Worst met erwtenrisotto
30min
Pompoenrisotto met spek
25min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1hod. 15min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1hod. 25min