Zařízení & příslušenství
Mediterraanse parelgerstrisotto
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 porties
Suroviny
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (volitelně)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
16 g
Kalorie
2159 kJ /
517 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
8.5 g
Sacharidy
52 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Go vegan!
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Moussaka met linzen
2hod. 20min.
Rabarber, gember en citroen risotto
Žádné hodnocení
Snelle Thaise kipcurry
40min.
Tomatenrijst
30min.
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Žádné hodnocení
Paella met kidneybonen
55min.
Gnocchi Tricolore
35min.
Indiase groentencurry
50min.
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1hod.
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1hod.
Kip garam masala
50min.