Pasta con ajvar e porro

Pasta con ajvar e porro

3.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 porzioni

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano (volitelně) a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di acqua
  • 330 g di ajvar (vedere consiglio)
  • 100 g di panna
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 400 g di pasta corta, secca es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
  • 200 g di porro tagliato a rondelle (5 mm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 21 g
Kalorie 2794 kJ / 668 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 12 g
Sacharidy 103 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...