Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm) (volitelně)
- 600 g di acqua
- 330 g di ajvar (vedere consiglio)
- 100 g di panna
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di sale
- 400 g di pasta corta, secca, es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
- 200 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Žádné hodnocení
Panini al müesli (dolci)
Žádné hodnocení
Condimento con senape e aceto balsamico
10min
Dip di tonno
5min
Torta tripla al cioccolato
3h
Pizza mele e brie
1h 50 min
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4h 20min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20min
Mini calzoni
1h 20 min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3h 15min