Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore (circa 1000 g) tagliato in cimette
- 50 g di farina
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe bianco, in polvere + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1273 kJ / 305 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2u. 20min
Cavolfiore gratinato
55min
Verdure ripiene
1h 20min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Žádné hodnocení
Impasto per pizza
1h
Polpette al sugo
45min
Purè di patate
50min
Insalata russa
1h
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Patate lesse
30min
Fagiolini al pomodoro
55min
Purea di patate
45min