Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 500 g di pomodori a grappolo, tagliati in quattro
- 500 g di acqua
- 50 g di concentrato di pomodoro, doppio concentrato
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 100 g di vino rosso
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pezzi di burrata piccola (circa 200 g)
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 2 cucchiaini di olio di oliva
- 4 pizzichi di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 10164 kJ / 2427 kcal
- Protein
- 72.9 g
- Sacharidy
- 268 g
- Tuk
- 115 g
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Sformato di pasta
50 Min
Risotto al pomodoro con basilico
30 Min
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Impasto per pizza
1 Std.
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Rotoli di tacchino al gorgonzola
1 Std.
Torta salata alle verdure (TM6)
25 Min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 Std. 30 Min