Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g fresh octopus, tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
- 1 Tbsp paprika
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 dried bay leaf
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 120 g carrots, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 80 g green pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 80 g red pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 15 g white vinegar
- 5 g fresh parsley leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 594 mg
Alternativní recepty
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Apple Tart (TM5)
1 Std.
Essence of Tomato Water Shots
24h 15min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Žádné hodnocení
Avocado mayonnaise
15 Min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Classic Zabaglione
15 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min
Salmon tartare
25 min
Salmon Tartare
10 Min