Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g fresh octopus, tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
- 1 Tbsp paprika
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 dried bay leaf
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 120 g carrots, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 80 g green pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 80 g red pepper, cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 15 g white vinegar
- 5 g fresh parsley leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 594 mg
Alternativní recepty
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Salmon Soufflé
1 Std.
Shrimp stuffed bell peppers
1 Std. 25 Min
Lemon Chermoula Marinade
15 Min
Calamares a la Americana
50min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10sa 30 dk
Speedy Bassara
25 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min