Zařízení & příslušenství
Boeuf bourguignon
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
2 portions
Suroviny
-
onions cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil plus extra for frying10 g
-
smoked bacon cut in cubes (2-3 cm)100 g
-
braising steak cut in cubes (3 cm)450 g
-
wheat flour1 tbsp
-
carrots cut in slices (1 cm)150 g
-
red wine full-bodied300 g
-
bouquet garni1
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh white button mushrooms cut in quarters150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
79 g
Kalorie
3082 kJ /
735 kcal
Tuk
29 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cevapcici
50min.
Cheese Blintz Soufflé
1hod. 10min.
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min.
Ratatouille
40min.
Spaetzle
35min.
Salmon Soufflé
1hod.
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Žádné hodnocení
Turrón
Žádné hodnocení
Salmorejo
10min.
Blue Cheese Soufflés
45min.
Rolled Salmon Pancakes
45min.
Floating Islands
40min.