Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

3.3 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
2 portions

Suroviny

  • onions cut in pieces
    100 g
  • garlic clove
    1
  • vegetable oil plus extra for frying
    10 g
  • smoked bacon cut in cubes (2-3 cm)
    100 g
  • braising steak cut in cubes (3 cm)
    450 g
  • wheat flour
    1 tbsp
  • carrots cut in slices (1 cm)
    150 g
  • red wine full-bodied
    300 g
  • bouquet garni
    1
  • salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh white button mushrooms cut in quarters
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 79 g
Kalorie 3082 kJ / 735 kcal
Tuk 29 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...