
Zařízení & příslušenství
Boeuf bourguignon
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
2 portions
Suroviny
-
onions cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil plus extra for frying10 g
-
smoked bacon cut in cubes (2-3 cm)100 g
-
braising steak cut in cubes (3 cm)450 g
-
wheat flour1 tbsp
-
carrots cut in slices (1 cm)150 g
-
red wine full-bodied300 g
-
bouquet garni1
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh white button mushrooms cut in quarters150 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
735 kcal /
3082 kJ
Protein
79 g
Tuk
29 g
Sacharidy
12 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní