
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 11 oz whole milk
- 4 egg yolks from large eggs
- 2 oz sugar
- 1 vanilla bean pod
- Nutriční hodnoty
- na 1 oz
- Kalorie
- 44.2 kcal / 185 kJ
- Protein
- 1.4 g
- Tuk
- 1.9 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 11.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Béchamel Sauce
15min
Lemon Mousse with Basil Slush
25hod.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3hod. 40min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3hod. 40min
Crème caramel (flan)
5hod. 30min
Crème Pâtissière
15min
Béchamel Sauce
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Crêpes Suzette
1hod. 20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Crème anglaise
15min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min