Zařízení & příslušenství
Beurre blanc
Příprava 10min.
Celkový 15min.
6 portions
Suroviny
-
salted butter chilled and cut into cubes (2 cm)250 g
-
eschalots60 g
-
white wine vinegar30 g
-
dry white wine50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
326.2 mg
Protein
0.5 g
Kalorie
1222.7 kJ /
303 kcal
Tuk
33.7 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
22.3 g
Sacharidy
0.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gougères
55min.
Hollandaise sauce
15min.
Béarnaise sauce
20min.
Béarnaise Sauce
20min.
Hollandaise Sauce
15min.
Béarnaise Sauce
15min.
Hollandaise Sauce
15min.
Beurre Blanc
20min.
Béarnaise sauce
15min.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5hod. 15min.
Crème anglaise
15min.