
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g salted butter chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 303 kcal / 1222.7 kJ
- Protein
- 0.5 g
- Tuk
- 33.7 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 22.3 g
- Sodík
- 326.2 mg
Alternativní recepty
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min
Caesar salad dressing
10min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Duck and Pork Terrine
52hod.
Beurre Blanc
20min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2hod.
Raspberry soufflés
1hod. 35min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Salsa Verde
10min