Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 33.7 g
- Nasycený tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 326.2 mg
Alternativní recepty
Panna cotta
6 godz. 15 min
Cultured Butter
12hod. 15min
Gougères
55 Min
Caesar salad dressing
10 min
Béarnaise sauce
20min
Choron Sauce
20min
Savoury Crayfish Éclairs
1hod. 20min
Bordelaise Sauce
55 Min
Beurre Blanc
20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Scallops with pea purée
25min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min