Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter Dough
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled - 50 g strong white bread flour
- 50 g water
- ½ tsp fine sea salt
Dough
- oil, for greasing
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled - 110 g strong white bread flour
- 110 g strong wholemeal bread flour
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 35 g sesame seeds
- 30 g linseeds
- 100 g water, boiling
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 450 kJ / 108 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 3.2 g
Alternativní recepty
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min
Rustic bread
2 godz.
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4hod. 45min
Fatayer with cheese and mint
1h 5min
Brioche
5 Std.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 godz. 20 min
German Bread
4hod. 15min
Turmeric and Onion Bread
2 Std. 45 Min
Sonja's Bread
3hod. 10min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min