Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter Dough
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled - 50 g strong white bread flour
- 50 g water
- ½ tsp fine sea salt
Dough
- oil, for greasing
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast, crumbled - 110 g strong white bread flour
- 110 g strong wholemeal bread flour
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 35 g sesame seeds
- 30 g linseeds
- 100 g water, boiling
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 450 kJ / 108 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 3.2 g
Alternativní recepty
Pissaladière
1h 30min
Sourdough Rye
51h 10 min
Sonja's Bread
3h 10 min.
Multiseed Bread
2h
Spelt Bread
1h 45min
Rustic Bread
2h
Lemon Avocado Sauce
35min
Lupini Cheese
2 godz. 45 min
Rye Bread Rolls
4h
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Pease Pudding
13h 10min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min