Zařízení & příslušenství
Pain aux Cereales
Příprava 15min.
Celkový 12hod. 15min.
12 slices
Suroviny
Starter Dough
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour50 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Dough
-
oil for greasing
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour110 g
-
strong wholemeal bread flour110 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
sesame seeds35 g
-
linseeds30 g
-
water boiling100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
4 g
Kalorie
450 kJ /
108 kcal
Tuk
3.2 g
Sacharidy
15.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Stuffed Moroccan Breads
2hod. 45min.
Spelt Bread
1hod. 45min.
Five-seed bread
1hod. 50min.
Wholemeal Focaccia
2hod. 35min.
Five-seed bread
1hod. 50min.
Rye and Walnut Bread
1hod. 25min.
German Bread
4hod. 15min.
Milk bread
2hod. 20min.
Pogača (bread)
3hod.
Sonja's Bread
3hod. 10min.
Cottage Loaf
3hod. 30min.
Turkish Flatbreads
2hod. 10min.