Zařízení & příslušenství
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
6 pieces
Suroviny
-
Gruyère cheese cut in pieces150 g
-
water200 g
-
olive oil40 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast15 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
salt1 tsp
-
black olives, pitted150 g
-
egg beaten with a little salt1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
14 g
Kalorie
2457 kJ /
587 kcal
Tuk
41 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Provence on your table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Focaccia
3hod.
Ratatouille Galette (TM6)
1hod. 30min.
Maple Miso Vinaigrette
5min.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min.
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1hod. 45min.
Cheese crackers
2hod. 30min.
Shallot Tarte Tatin
2hod.
Italian Seasoning Rub
5min.
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5hod. 20min.
Mini Mushroom Galettes
1hod. 55min.
Sticky Buns
3hod. 45min.