Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gruyère cheese, cut in pieces
- 200 g water
- 40 g olive oil
-
15
g fresh yeast
nebo 1 ½ tsp dried instant yeast - 350 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
- 150 g black olives, pitted
- 1 egg, beaten with a little salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2457 kJ / 587 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche
8h
Sufganiyot
2h 30min
Citrus Water (TM5)
35min
Soft Fresh Cheese
15h 20 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1h 30min
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Dill and feta flatbread
1 Std. 20 Min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1h