
Zařízení & příslušenství
Veal in tuna sauce
Příprava 10min
Celkový 13hod.
8 portions
Suroviny
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
675 kcal /
2814 kJ
Protein
38.07 g
Tuk
58.1 g
Sacharidy
0.05 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko