
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tuna sauce
- 300 g sunflower oil
- 80 g canned tuna in oil drained
- 10 g capers and a little extra for the garnish
- 3 anchovy fillet, preserved in oil
- 1 tsp vinegar
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 20 g lemon juice
- 2 pinches salt to taste
To cook the veal
- 1 white veal top round roast (800-1000 g)
- 1 tsp salt
- 2 pinches black pepper, freshly ground
- 1000 g water for steaming
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 675 kcal / 2814 kJ
- Protein
- 38.07 g
- Tuk
- 58.1 g
- Sacharidy
- 0.05 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trout with hollandaise sauce
50min
Mustard-dill sauce
2hod. 15min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min
Trout mousse
5min
Duck confit with lentil & orange salad
15hod. 40min
Monkfish tagine with preserved lemon
1hod. 35min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6hod. 45min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1hod. 20min
Red lentil soup with cumin
55min