Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tuna sauce
- 300 g sunflower oil
- 80 g canned tuna in oil, drained
- 10 g capers and a little extra for the garnish
- 3 anchovy fillet, preserved in oil
- 1 tsp vinegar
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 20 g lemon juice
- 2 pinches salt, to taste
To cook the veal
- 1 white veal top round roast, (800-1000 g)
- 1 tsp salt
- 2 pinches black pepper, freshly ground
- 1000 g water, for steaming
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2814 kJ / 675 kcal
- Protein
- 38.07 g
- Sacharidy
- 0.05 g
- Tuk
- 58.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mayonnaise
5 Min
Whipped egg whites
10 Min
Tuna mousse
10 Min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Brak ocen
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Peppers stuffed with salted cod brandade
Brak ocen
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Classic Swiss Fondue
15min
Creamed spinach
15min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.