Zařízení & příslušenství
Veal in tuna sauce
Příprava 10min.
Celkový 13hod.
8 portions
Suroviny
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
38.07 g
Kalorie
2814 kJ /
675 kcal
Tuk
58.1 g
Sacharidy
0.05 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chopped Asian Salad
20min.
Oysters with Lime Granita
15min.
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14hod. 15min.
Asparagus cream soup
30min.
Browned pork cubes
15min.
Orange curry dressing
10min.
Empress Rice with Crème Anglaise
2hod.
Aioli
10min.
Mustard-Dill Sauce
2hod. 15min.
Salmon Tartare
10min.
Chocolate Souffles
50min.
Tuna Tartare
40min.