Veal in tuna sauce
TM6 TM5

Veal in tuna sauce

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

Tuna sauce

  • 300 g sunflower oil
  • 80 g canned tuna in oil drained
  • 10 g capers and a little extra for the garnish
  • 3 anchovy fillet, preserved in oil
  • 1 tsp vinegar
  • 1 egg
  • 1 egg yolk
  • 20 g lemon juice
  • 2 pinches salt to taste

To cook the veal

  • 1 white veal top round roast (800-1000 g)
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches black pepper, freshly ground
  • 1000 g water for steaming

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
675 kcal / 2814 kJ
Protein
38.07 g
Tuk
58.1 g
Sacharidy
0.05 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty