Zařízení & příslušenství
Veal in tuna sauce
Příprava 10min.
Celkový 13hod.
8 portions
Suroviny
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
38.07 g
Kalorie
2814 kJ /
675 kcal
Tuk
58.1 g
Sacharidy
0.05 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterranean Cuisine
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Baba Ganoush
1hod.
Steak tartare
10min.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min.
Baba Ganoush
1hod.
Millet
45min.
Provençal tart
1hod. 15min.
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min.
Salmon Tartare
25min.
Gilthead bream baked in a salt crust
35min.
Tuna Tapenade
5min.
Ceviche
1hod. 10min.
Tuna Tartare
40min.