Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het deeg
- 250 g tarwebloem
- 120 g veganistische margarine, koud, in stukken, plus extra om in te vetten
- 60 g water, koud
- ½ tl fijn zout
Topping en bereiding
- veganistische margarine
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 60 g water
- 400 g zijden tofu, uitgelekt
- 30 g olijfolie
- 2 el voedingsgist
- 1 el zetmeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)
- 2 el broodkruim, veganistisch
- 150 g kerstomaten, gehalveerd
- 30 g amandelschilfers
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili non Carne
1 godz.
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Peperkoekkoekjes
2 Std. 20 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min
Gembersoep met rode paprika
50 min