Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het deeg
- 250 g tarwebloem
- 120 g veganistische margarine, koud, in stukken, plus extra om in te vetten
- 60 g water, koud
- ½ tl fijn zout
Topping en bereiding
- veganistische margarine
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 60 g water
- 400 g zijden tofu, uitgelekt
- 30 g olijfolie
- 2 el voedingsgist
- 1 el zetmeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)
- 2 el broodkruim, veganistisch
- 150 g kerstomaten, gehalveerd
- 30 g amandelschilfers
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Zoete of hartige pannenkoeken
Žádné hodnocení
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Halloween quiche
2h
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Žádné hodnocení
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min