
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Het deeg
- 250 g tarwebloem
- 120 g veganistische margarine koud, in stukken, plus extra om in te vetten
- 60 g water koud
- ½ tl fijn zout
Topping en bereiding
- veganistische margarine
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 30 g sojabloem volvet, als eivervanger
- 60 g water
- 400 g zijden tofu uitgelekt
- 30 g olijfolie
- 2 el voedingsgist
- 1 el zetmeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)
- 2 el broodkruim veganistisch
- 150 g kerstomaten gehalveerd
- 30 g amandelschilfers
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 353 kcal / 1480 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry-wortelbrood
1 Std. 5 Min
Zalmtartaar
10 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Spaghetti muffins
55 Min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Quinoakoekjes
1 Std.
Antioxidantenboost
10 Min
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Kip met amandelen
25 Min