Zařízení & příslušenství
Spinazie- en tomatenquiche
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 45min.
8 stuks
Suroviny
Het deeg
-
tarwebloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra om in te vetten120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Topping en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojabloem volvet, als eivervanger30 g
-
water60 g
-
zijden tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)200 g
-
broodkruim veganistisch2 el
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
amandelschilfers30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Protein
11 g
Kalorie
1480 kJ /
353 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Go vegan!
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Cheesecake (gebakken)
7hod. 20min.
Zijden tofu cheesecake
Žádné hodnocení
Quiche lorraine
50min.
Ratatouille
40min.
Tomaat en basilicum kip quiche
1hod.
Champignontaart
Žádné hodnocení
Eenvoudige appeltaart
45min.
Trio van rijst, vis en groenten
35min.
Preiquiche
1hod. 45min.
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1hod.
Zweedse worteltaart
2hod.
Havertaart
Žádné hodnocení