Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g uien, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 350 g water
- 1 zakje saffraan, gemalen
- 1 snuifje fijn zout, plus extra naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 350 g tomaten, zonder zaadjes, in blokjes
- 80 g wortelen, in blokjes
-
100
g verse groene erwten
nebo 100 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid - 120 g verse sperziebonen, in stukken
- 75 g courgette, in blokjes
- 75 g gele courgette, in blokjes
- 1 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- 200 g langkorrelige rijst
- 100 g kidneybonen, uit blik, afgespoeld onder koud water
- ½ citroen, enkel het sap
-
60
g Kalamata olijven, ontpit
nebo 60 g ontpitte zwarte olijven - 60 g olijf, ontpit, op z'n Provençaals
- 1 el verse peterseliebladeren, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1649 kJ / 391 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili non Carne
1 godz.
Zalm en venkel risotto
25 min
Indiase groentencurry
50min
Stevige linzenchili
50min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Ratatouille
40 min
Curryworst en linzen
1 godz.
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 godz. 15 min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Moussaka met linzen
2h 20min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min