
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g uien gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 350 g water
- 1 zakje saffraan, gemalen
- 1 snuifje fijn zout plus extra naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper plus extra naar smaak
- 350 g tomaten zonder zaadjes, in blokjes
- 80 g wortelen in blokjes
-
100
g verse groene erwten
nebo 100 g diepgevroren doperwtjes ontdooid - 120 g verse sperziebonen in stukken
- 75 g courgette in blokjes
- 75 g gele courgette in blokjes
- 1 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- 200 g langkorrelige rijst
- 100 g kidneybonen, uit blik afgespoeld onder koud water
- ½ citroen enkel het sap
-
60
g Kalamata olijven, ontpit
nebo 60 g ontpitte zwarte olijven - 60 g olijf, ontpit op z'n Provençaals
- 1 el verse peterseliebladeren fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 391 kcal / 1649 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Azteca taart
1hod.
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Žádné hodnocení
Bloemkool korma
2hod. 20min
Vegetarische bruine rijst
40min
Indiase groentencurry
50min
Hornazo
Žádné hodnocení
Vegetarische bonenburger
1hod. 20min
Chili non Carne
1hod.
Arabische kip met couscous
45min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Curryworst en linzen
1hod.
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1hod. 15min