Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3-4 cm)
- 150 g di carote, a pezzi (3-4 cm)
- 350 g di barbabietole rosse, a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pezzi piccoli (1 cm circa)
- 100 g di piselli surgelati
- 100 g di crauti in scatola (volitelně)
- 50 g di cipollotti, affettati finemente
- 2 - 3 rametti di aneto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco (volitelně)
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Millefoglie di crêpes di grano saraceno
40min
Lumachine farcite con spinaci e prosciutto
45min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30min
Pastuccia teramana
1 Std. 30 Min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 Min
Rose di melanzane al tonno
35min
Tartare di verdure
25 Min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Keine Bewertungen
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1 godz. 5 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min