Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 24 gamberi crudi sgusciati e privati del filo intestinale
- 80 g di cipolla, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di cetrioli, senza la buccia, a pezzi
- 1 limone, a fette, ognuna tagliata in quarti
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 cucchiai di aneto fresco, tritati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmellata di albicocche per la dispensa
Žádné hodnocení
Quiche di asparagi
1 Std.
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 Min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Guacamole
5 Min
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Zuppa Tom Kha Gai
35 Min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 Min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Melanzane al vapore con riso
1 Std.
Vellutata di sedano rapa e mela
30min
Minestra di carote e menta
35 Min