
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 24 gamberi crudi sgusciati e privati del filo intestinale
- 80 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di cetrioli senza la buccia, a pezzi
- 1 limone a fette, ognuna tagliata in quarti
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 cucchiai di aneto fresco tritati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 175 kcal / 733 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di farro alle nocciole
2hod. 50min
Vellutata di verdure
40min
Torta di Linz
Žádné hodnocení
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Curry di lenticchie
50min
Spuma ai mirtilli
10min
Trote con riso alle verdure
45min
Nasi goreng
Žádné hodnocení
Tartare di verdure
25min
Senape indiana
15min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1hod. 20min
Vellutata di cavolfiore
50min