Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al rapanello
- 160 g di rapanelli rossi, puliti
- 1 cipolla rossa (circa 60 g), tagliata a metà
- 10 g di senape (circa 1 cucchiaino)
- 25 g di aceto di vino bianco
- 35 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
hamburger di broccoli
- 460 g di acqua
- 500 g di broccoli, solo le cime
- 70 g di mandorle crude, intere
- 30 g di farina di soia, integrale, in sostituzione delle uova
- 20 g di pangrattato, vegano
- 30 g di fiocchi di avena
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- olio vegetale, per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min
Zuppa di arance e zucca
35min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Risotto con carote e endivia belga
40min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Insalata di verdure al bicchiere
20 min
Burger vegan
5 Std.
Hamburger vegano di fagioli
1h 20min
Zuppa di zucca
35min
Sformato di lenticchie
1hod. 55min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1h 45min