Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Gruviera a pezzi
- 500 g di cipolle a metà
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 2 cucchiaini di farina (10 g)
- 200 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo fatto in casa - 12 fette di baguette rafferme, o di altro pane con crosta croccante
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1034 kJ / 247 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di peperoni
20min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50min
Vellutata di piselli
40 min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35min
Vellutata di pomodori
35min