
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Gruviera a pezzi
- 500 g di cipolle a metà
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 2 cucchiaini di farina (10 g)
- 200 g di vino bianco, secco
- 800 g di acqua
-
1
dado di pollo per brodo (per 0.5 l)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado di pollo per brodo fatto in casa - 12 fette di pane tipo baguette rafferme, o di altro pane con crosta croccante
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 247 kcal / 1034 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35min
Vellutata di pomodoro (Bimby Friend)
40min
Zuppa di cipolle
1hod.
Vellutata di peperoni
20min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1hod. 30min
Vellutata di sedano rapa e mela
30min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di porri
40min
Porri in crema delicata
35min
Zuppa di cipolle di Cannara
1hod.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di cipolle alla francese
5hod. 30min