Kompatibilní verze
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 30 g fresh parsley, leaves only
- 150 g spring onions, cut into pieces
-
900
g lamb shoulder meat, minced
nebo 900 g beef, minced - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 400 - 500 g onions, 300 g cut in halves
- 150 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g canned whole tomatoes
- 70 g tomato purée (concentrated)
- 200 g water
- 400 g potatoes, sliced (0.5 cm)
- 350 g fresh tomatoes, sliced (0.5 cm)
- 200 - 250 g green peppers, cut into 8 rings
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 15.6 g
Alternativní recepty
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Garlic dip (toum)
15 Min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Red lentil soup with cumin
55 min
Raw kibbeh
15 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Chicken with bulgur and vegetables
3hod. 5min
Polenta
1 godz.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min