Kompatibilní verze
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 30 g fresh parsley, leaves only
- 150 g spring onions, cut into pieces
-
900
g lamb shoulder meat, minced
nebo 900 g beef, minced - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 400 - 500 g onions, 300 g cut in halves
- 150 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g canned whole tomatoes
- 70 g tomato purée (concentrated)
- 200 g water
- 400 g potatoes, sliced (0.5 cm)
- 350 g fresh tomatoes, sliced (0.5 cm)
- 200 - 250 g green peppers, cut into 8 rings
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 15.6 g
Alternativní recepty
Ceviche
1h 10 min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Baked pâté
3 Std.
Hash Brown Potato Cake
Žádné hodnocení
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Beef Rendang
Žádné hodnocení
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Penne pasta with tuna
35 min
Indonesian red spice paste
45 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Galaktoboureko
1 Std. 35 Min