Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 escalopes de dinde
- 1 échalote
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de jeunes pousses d'épinards fraîches, lavées et séchées
- 100 g de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), coupé en morceaux
- 700 g d'eau
- 150 g de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g de farine blanche
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 51.5 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Agneau en croûte à l'Italienne
5h
Pain de viande
1h 20 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1h 45 min
Magret de canard aux fruits de la passion, purée de betterave
45 min
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1 Std. 40 Min
Cassolette de poulet et de lard
1h 10 min
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
45 min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
Poulet pékinois
45 min
Chili de boeuf et feta au citron
45 min
Pain de viande accompagné de champignons
1h 30min