Kompatibilní verze
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de rôti de veau dans l'épaule
- 25 g de tomates séchées (± 18 tomates)
- 1 gousse d'ail
- 60 g de basilic
- 60 g de roquette
- 200 g d'huile d'olive
- 100 g de graines de tournesol
- 2 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 240 g d'oignons, coupés en deux
- 550 g de courgettes, en cubes
- 450 g d'aubergines, en cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Protein
- 79.7 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 59.7 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 216.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce choron
20 min
Sabayon classique
15min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Jambalaya au chorizo, crevettes et mangue
3h
Gratin de l’armailli
50min
Chilli con carne
40 min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Risotto au saumon et fenouil
25min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Poulet à la sauce au poivron rouge et couscous de courgette et feta
55min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min