
Kompatibilní verze
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta in plakjes
nebo 260 g prosciutto hesp in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g eekhoorntjesbrood, gedroogd gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 8 porties
- Kalorie
- 3403 kcal / 14238 kJ
- Protein
- 263 g
- Tuk
- 255 g
- Sacharidy
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Italiaanse brunch
1hod. 30min
Thaise rode curry
1hod.
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Žádné hodnocení
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Veen- en vlierbessen punch
Žádné hodnocení
200 g prei fruiten
20min
250 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
Kip met rode paprika
1hod. 5min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení
Antioxidantenboost
10min
Vleesballetjes met parelrijst
Žádné hodnocení
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1hod.