Kompatibilní verze
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
nebo 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 8 porties
- Kalorie
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 255 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45min
Pompoensoep
35 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Gestoomde kip op zijn geheel
Žádné hodnocení
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Žádné hodnocení
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min