
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g kippenborstfilet in reepjes
- 30 g sjalot in stukken (ong. 1 sjalot)
- 1 takje verse rozemarijn naalden gewassen en gedroogd
- 1 takje peterselie
- 1 takje verse marjolein
- 30 g witte wijn
- 50 g oudbakken witbrood zonder korst en in stukken
- 30 - 50 g melk om het brood in te soppen
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
- 30 g verse kruiden (mengeling van bv. tijm, marjolein, basilicum, oregano)
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 courgette middelgroot, in 16 schijfjes
- 1 paprika kleur naar keuze, in 16 vierkante stukken
- 700 g water
-
½
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 150 g risottorijst bv. Arborio of Carnaroli
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 takje verse rozemarijn naaldjes gewassen en gedroogd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 600 kcal / 2510 kJ
- Protein
- 36.7 g
- Tuk
- 15.6 g
- Sacharidy
- 80.6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1hod. 5min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1hod. 10min
Curry-wortelbrood
1hod. 5min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Žádné hodnocení
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1hod. 20min
Karameltaart
3hod. 50min
Cheesecake likeur
10min
Yoghurt met chocolade
12hod. 25min
Kip- en aspergetaartjes
1hod. 35min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Zalmsoufflé
1hod.
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min