Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g kippenborstfilet, in reepjes
- 30 g sjalot, in stukken (ong. 1 sjalot)
- 1 takje verse rozemarijn, naalden gewassen en gedroogd
- 1 takje peterselie
- 1 takje verse marjolein
- 30 g witte wijn
- 50 g oudbakken witbrood, zonder korst en in stukken
- 30 - 50 g melk, om het brood in te soppen
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g verse kruiden, (mengeling van bv. tijm, marjolein, basilicum, oregano)
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 courgette middelgroot, in 16 schijfjes
- 1 paprika kleur naar keuze, in 16 vierkante stukken
- 700 g water
-
½
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 150 g risotto rijst, bv. Arborio of Carnaroli
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 takje verse rozemarijn, naaldjes gewassen en gedroogd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2510 kJ / 600 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 80.6 g
- Tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Appelpunch
30 Min
Appel-notenbrood
1h 25min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Gierst met kip en curry
35 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Glutenvrij chocoladebrood
1 godz. 10 min
Kip met amandelen
25 min
Paprika's in zoetzure saus
30 Min