Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ citroen, liefst biologisch
- 2 snuifje fijn zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifje vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 4 - 6 zongedroogde tomaten, in olie, goed uitgelekt
- ¼ teentje knoflook (volitelně)
- 400 g kalkoenfilet, zonder vel (4 filets)
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g water
- 1 el groentebouillon
- 400 g verse groene erwten, gepeld
- 4 verse muntblaadjes, gewassen en gedroogd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 14.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoenrisotto met spek
25min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Knapperige koekjes
1 godz. 30 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min