
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ citroen liefst biologisch
- 2 snuifje fijn zout plus extra naar smaak
- 2 snuifje vers gemalen zwarte peper plus extra naar smaak
- 4 - 6 zongedroogde tomaten in olie, goed uitgelekt
- ¼ teentje knoflook (volitelně)
- 400 g kalkoenfilet, zonder vel (4 filets)
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g water
- 1 el groentebouillon
- 400 g verse groene erwten gepeld
- 4 verse muntblaadjes gewassen en gedroogd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 303 kcal / 1268 kJ
- Protein
- 29.6 g
- Tuk
- 14.8 g
- Sacharidy
- 13.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamscurry
1hod.
Bloemkool korma
2hod. 20min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Bloemkool-spinazie lasagne
1hod. 45min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1hod. 30min
Lamsstoofpotje
1hod. 45min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1hod.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1hod. 15min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1hod.
Cannelloni met spinazie en ricotta
1hod. 30min