Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 1 tl gemalen koriander
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen gember
- 650 g kip (1 volledige kip, zie tip)
- 200 g courgette, in schijfjes
- 1 tl fijn zout
- 150 g uien, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 zakje saffraan, gemalen
-
200
g gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 200 g water + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2899 kJ / 693 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 42.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Pâté in korst
10 godz.
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Brood
3 Std.
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10 min