Kippenborstfilet met topping van courgette
TM6 TM5 TM31

Kippenborstfilet met topping van courgette

4.0 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 50 g uien in stukken
  • 100 g wortelen in stukken (2-3 cm)
  • 300 g courgettes in schijfjes
  • 50 g extra vergine olijfolie
  • 400 g kippenfilets horizontaal doorgesneden
  • 500 g water

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
240 kcal / 1004 kJ
Protein
25 g
Tuk
13.9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty