Zařízení & příslušenství
Kippenborstfilet met topping van courgette
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porties
Suroviny
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
25 g
Kalorie
1004 kJ /
240 kcal
Tuk
13.9 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus op gevogelte
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vegetarische pizza
Žádné hodnocení
Kabeljauw in tomatensaus
30min.
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1hod. 15min.
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min.
Viscurry
35min.
Vislasagne met courgette
1hod.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1hod.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1hod. 25min.
Gestoomde aardappelkroon
50min.
Steak au Poivre
20min.
Kip met romige groenten saus
50min.