Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 - 700 g kip in stukken (bouten, billen, borst versneden in stukken van 4-5 cm).
- 1 citroen, liefst biologisch
- 2 teentjes knoflook
- 200 g uien, in stukken (3-4 cm)
- 2 el olijfolie
- 4 takjes peterselie, de blaadjes gewassen en gedroogd, plus extra als garnituur
- 150 g water
- 1 tl gemalen komijn
- 4 saffraandraadjes
- ½ tl zoete paprikapoeder
- ½ tl gedroogd gemalen kurkuma
- ¼ tl kaneel
- 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- 100 g olijf, ontpit
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2376 kJ / 568 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min
Familie kip galette
1u. 55min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Žádné hodnocení
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35 min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Penne met mosselen
1h 5min
Gestoomde kip op zijn geheel
Žádné hodnocení
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Venkelsapje
10 Min