Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 51.5 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Alpengratin
50min
Gekruide lamstaart
40 min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Žádné hodnocení
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Žádné hodnocení
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Pekingeend
45 min
Gevulde kalkoenborst
Žádné hodnocení
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h