Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 51.5 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4小时
Asperge ovenschotel
1h 30min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vichyssoise met pasta
35min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Karamel varkensvlees
45min
Pâté in korst
10h
Zalmsoufflé
1h
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h