Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 51.5 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vruchtensaus (coulis)
10min
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Pommes Dauphine
1h 40min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Chinees varkensvlees met groenten
1 godz. 20 min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Kip garam masala
50 min