Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
- 350 g paprika, rode, in stukken (2-3 cm)
- 1 takje verse basilicum
- 2 tl fijn zout
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 snuifje rode peper (volitelně)
- 1 laurierblad, gedroogd
- 2 - 3 ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt
- 700 g kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)
- 100 g blond bier
-
50
g groentenbouillon (volitelně)
nebo 50 g water + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaakt (volitelně) - 1 snuifje witte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Worstmummies
Žádné hodnocení
Kip in perziksaus
40 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Žádné hodnocení
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min