Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
- 350 g paprika, rode, in stukken (2-3 cm)
- 1 takje verse basilicum
- 2 tl fijn zout
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 snuifje rode peper (volitelně)
- 1 laurierblad, gedroogd
- 2 - 3 ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt
- 700 g kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)
- 100 g blond bier
-
50
g groentenbouillon (volitelně)
nebo 50 g water + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaakt (volitelně) - 1 snuifje witte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Pastilla met kip
1h 10min
Scandinavische hamburger
4 godz. 10 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Plakje marmercake met perzikvulling
Žádné hodnocení
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Ananaspakketjes
1h
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min