
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
- 350 g paprika, rode in stukken (2-3 cm)
- 1 takje verse basilicum
- 2 tl fijn zout
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 snuifje rode peper (volitelně)
- 1 laurierblad, gedroogd
- 2 - 3 ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt
- 700 g kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)
- 100 g blond bier
-
50
g groentenbouillon (volitelně)
nebo 50 g water + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaakt (volitelně) - 1 snuifje witte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 238 kcal / 996 kJ
- Protein
- 22.7 g
- Tuk
- 14.6 g
- Sacharidy
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kip met romige groenten saus
50min
Rundvlees Stroganoff
1hod.
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1hod. 35min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Griekse varkensstoofpot
45min
Koffiedessert
15min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1hod.
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2hod.
Kip met warme aardappelsalade
55min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1hod. 10min