Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
- 350 g paprika, rode, in stukken (2-3 cm)
- 1 takje verse basilicum
- 2 tl fijn zout
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 snuifje rode peper (volitelně)
- 1 laurierblad, gedroogd
- 2 - 3 ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt
- 700 g kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)
- 100 g blond bier
-
50
g groentenbouillon (volitelně)
nebo 50 g water + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaakt (volitelně) - 1 snuifje witte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewone yoghurt
14 godz.
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Kip met citroen
50min
Lookbrood met vegan kaas
Žádné hodnocení
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Griekse varkensstoofpot
45min
Omelet van eiwit
35min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Citroenslush met champagne
10 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kip met romige groenten saus
50min
Vislasagne met courgette
1h