Zařízení & příslušenství
Nyonya Steamed Fish
Příprava 10min.
Celkový 45min.
5 portions
Suroviny
Nyonya sauce
-
fresh red chillies deseeded5
-
tomatoes cut in wedges150 g
-
shallots (approx 8 shallots)100 g
-
garlic cloves5
-
fresh lemongrass white part only3 stalks
-
torch ginger flowers (bunga kantan), buds only2 stalks
-
bird's eye chillies (chilli padi)12
-
cooking oil50 g
-
kesum leaves20
-
tamarind paste3 - 5 tbsp
-
water6 tbsp
-
sugar1 tbsp
-
shrimp paste (belacan) toasted1 tsp
-
salt1 tsp
-
lime juice3 tbsp
Steamed fish
-
water800 g
-
pomfret fish (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)800 g
-
ladies' fingers (okra) (approx 5 ladies‘ fingers), cut in pieces (2 cm)50 g
-
brown onions cut in wedges100 g
-
tomatoes cut in wedges100 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
41.5 g
Kalorie
1807.5 kJ /
432 kcal
Tuk
21.7 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
15.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spicy Asian
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Masala Squid
25min.
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min.
Chilli Stuffed Fish
1hod.
Ayam kapitan (chicken curry)
45min.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1hod.
Tom Yum Goong
30min.
Curry Fish
35min.
Sambal Petai Prawns
20min.
Nyonya Chicken Rendang
45min.
Nasi Lemak
45min.