Kompatibilní verze
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 100 g yellow onion
- 1 tsp cumin seeds
- 50 g dried shrimp, soaked to soften
- 2 stalks fresh lemongrass, white parts only
- 80 g cooking oil
- 500 g water
- 50 g carrot, cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)
- 100 g jicama (sengkuang), cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)
- 2 tsp salt
- 500 g fresh coconut milk
- 100 g long beans, cut in 4 cm length
- 50 g glass noodles, soaked to soften and drained
- 100 g dried bean curd sticks (fuchuk), soaked to soften
- 100 g tempeh
- 200 g firm tofu, cut in cubes (2 cm)
- 2 fresh red chillies, cut in slices
- 2 fresh green chillies, cut in slices
- 1 dried tamarind piece (asam keping)
- 1 tsp ground turmeric
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2736 kJ / 654 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1210 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Chicken Rendang
45min
Nasi Lemak
45min
Tom Yum Goong
30min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Masala Squid
25min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Crispy Ikan Bilis
40min