Sambal Goreng Pengantin

Sambal Goreng Pengantin

5.0 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • cooking oil
    130 g
  • raw medium sized prawns whiskers removed
    250 g
  • beef tenderloin cut in cubes (2-3 cm)
    150 g
  • cooked beef lung cut in slices (see tips)
    150 g
  • onion cut in quarters
    100 g
  • garlic cloves plus 3 for thinly sliced
    10
  • fresh ginger
    30 g
  • galangal
    30 g
  • red chillies sliced
    100 g
  • green chillies sliced
    100 g
  • fresh lemongrass thinly sliced
    50 g
  • shallots thinly sliced
    60 g
  • dried chillies thinly sliced
    50 g
  • dried chilli paste (cili boh)
    100 g
  • shrimp paste (belacan) toasted
    30 g
  • tamarind extract
    60 g
  • tomato sauce
    50 g
  • chilli sauce
    30 g
  • salt
    2 tsp
  • sugar
    4 tbsp
  • coconut milk
    200 g
  • fried shallots to garnish
    3 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1296 mg
Protein 24.2 g
Kalorie 2078.1 kJ / 496.7 kcal
Tuk 33.8 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 19.2 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...