Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 120 - 150 g di cipolla, in quarti
- 1 peperoncino, secco, senza picciolo e semi
- 100 g di peperone verde, tagliato in piccoli pezzi
- 100 g di peperone rosso, tagliato in piccoli pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di asparagi verdi, senza la parte dura, a pezzi di 2–3 cm
- 150 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 150 g di pomodori maturi, tagliati in piccoli pezzi
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- ½ cucchiaino di colorante alimentare, giallo (vedi consiglio)
- 800 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo (per 0,5 l l’uno)
nebo 1 - 2 cucchiaini di sale - 350 g di pasta, secca, tipo fideuà
- 50 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e piselli
35min
Pollo al limone
50min
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35min
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Žádné hodnocení
Frittata senza uova
Žádné hodnocení
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Gnocchi Tricolore
35min
Pentolata di riso e zucca
50min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 20min
Riso con pollo e verdure
30min
Stufato con patate e champignon
1h