Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 120 - 150 g di cipolla, in quarti
- 1 peperoncino, secco, senza picciolo e semi
- 100 g di peperone verde, tagliato in piccoli pezzi
- 100 g di peperone rosso, tagliato in piccoli pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di asparagi verdi, senza la parte dura, a pezzi di 2–3 cm
- 150 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 150 g di pomodori maturi, tagliati in piccoli pezzi
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- ½ cucchiaino di colorante alimentare, giallo (vedi consiglio)
- 800 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo (per 0,5 l l’uno)
nebo 1 - 2 cucchiaini di sale - 350 g di pasta, secca, tipo fideuà
- 50 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
One pot di pasta con prosciutto
25min
Pasta al forno dell'alpigiano
50min
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Pizza Margherita
2h 10 min
Trancetti cioccolatte
1 godz. 55 min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35 Min
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1h 10min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Hamburger vegano di fagioli
1h 20 min
Rotolo al prosciutto e formaggio
55 Min