
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 120 - 150 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino, secco senza picciolo e semi
- 100 g di peperone verde tagliato in piccoli pezzi
- 100 g di peperone rosso tagliato in piccoli pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di asparagi verdi senza la parte dura, a pezzi di 2–3 cm
- 150 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 150 g di pomodori maturi tagliati in piccoli pezzi
- 1 pizzico di pistilli di zafferano
- ½ cucchiaino di colorante alimentare giallo (vedi consiglio)
- 800 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo (per 0,5 l l’uno)
nebo 1 - 2 cucchiaini di sale - 350 g di pasta, secca, tipo fideuà
- 50 g di piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 321 kcal / 1343 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Tuk
- 9.7 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Žádné hodnocení
Pesce all'aglio e limone
Žádné hodnocení
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
15min
Polpettine dolci di semolino
40min
Curry verde di pollo
55min
Zuppa di noodle tailandese
35min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Zuppa asiatica vegana con tofu
1hod. 30min
Pollo in salsa di pesche
Žádné hodnocení
Banana bread con patate dolci
2hod.
Involtini estivi
30min
Magdalenas
1hod.