Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 900 g di acqua circa
- 50 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, piccolo e senza semi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco, secco
- 350 g di pasta secca tipo fusilli
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di pomodori ciliegino, in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 Min
Insalata di mare
Žádné hodnocení
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Pizza Margherita
2 Std.
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Penne con le cozze
Žádné hodnocení
Vongole alla marinara
30 Min
Penne al tonno
35 Min
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min