Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 900 g di acqua circa
- 50 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, piccolo e senza semi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco, secco
- 350 g di pasta secca tipo fusilli
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di pomodori ciliegino, in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin di gnocchi al porro
50min
Smoothie A-C-E
5 Min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35min
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40min
Crostata alla pancetta e porri
1 Std.
Frappè al lime e basilico
8h 15min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min