Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 320 g di pasta corta a piacere
- 30 g di scalogno a metà
- 350 g di salame chorizo a fette
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 500 g di salsa di pomodoro
- 150 - 200 g mozzarella, a pezzi
- 120 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di origano secco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3195.6 kJ / 763.8 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 62.3 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1448.2 mg
Alternativní recepty
Shakshuka (Crema di pomodori e peperoni con uova)
35min
Sformato di pasta al tonno
30 min
Fideuá con carne
40 Min
Maltagliati in crema di carote e speck
40 Min
Pasta pasticciata
2 Std.
Gratin di gnocchi al porro
50min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1 Std.
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 Std.
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Pasta al forno veloce
45 Min
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min