Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Verdure
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a fette (5 mm)
- 300 g di melanzane, a fette (5 mm)
- 300 g di zucchine, a fette (5 mm)
- 80 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Salsa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 300 g di peperoni rossi, a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 500 g di pomodori, tagliati in quattro
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1516 kJ / 365 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 分钟
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
French Dressing
15 分钟
Ratatouille
40 min
Tartare di verdure
25 min
Curry indiano di verdure
1sa 10 dk
Orzo alla mediterranea
1sa
Insalata di lenticchie
30 min
Curry thailandese veloce con pollo
40 min
Minestra di carote e menta
35 min
Insalata di barbabietole
10min
Powerballs (ricetta vegana)
15 分钟