Zařízení & příslušenství
Gnocchi di patate
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni
Suroviny
-
50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
-
1000 g acqua
-
350 g di farina + q.b.
-
1 uovo (da 60 g circa)
-
1 ½ - 2 cucchiaini di sale a piacere
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tuk
4.2 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
65.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Idee gustose
156 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Patate
8 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Impasto per pizza
1hod.
Pasta frolla
1hod. 50min.
Zucchero vanigliato
72hod.
Zucchero a velo
5min.
Gnocchi di patate
1hod. 15min.
Purè di patate
50min.
Pasta all'uovo
1hod.
Pesto alla genovese
20min.
Dado vegetale
1hod.
Crostata di mele
1hod. 15min.
Purè di patate
45min.
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min.