Kompatibilní verze
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 500 g di mezza panna
- 30 g di zucchero
- 2 fogli di gelatina, messi per circa 5 minuti in ammollo nell’acqua fredda, strizzati
- 50 g di cioccolato bianco, a pezzi (2 cm)
Salsa al frutto della passione
- 100 g di succo d'arancia
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiai di miele, liquido
- 4 frutti della passione, tagliati a metà, la polpa
Per guarnire
- 20 g di cioccolato bianco (v. Consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2139 kJ / 513 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Salsa french dressing
20 Min
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
French Dressing
15 Min
Lemon Curd
1 Std.
Knöpfli
50 Min
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Capuns grigionesi
35 Min
Gulasch di manzo
1 Std. 5 Min
Crumble al cioccolato bianco, mango e lime
2h 45 min
Vulcano al cioccolato
15 Min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Riso casimiro
45min