Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de raifort frais, fraichement pelé
-
500
g de betteraves crues, pelées, coupées en deux ou en quatre
nebo 500 g de betteraves, cuites, pelées, coupées en deux ou en quatre (voir conseil) - ½ bouquet de persil frais
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre et un peu plus pour l'assaisonnement
- ¾ de c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
- 4 pincées de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 660 kJ / 158 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 466 mg
Alternativní recepty
Riz Casimir (8 portions)
1 godz.
Confiture de pêches et de bananes
50min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Salade de fenouil au parmesan
10 min
Sauce balsamique
10 min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1 godz. 15 min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10 min
Sauce au curry
5min
Salade carottes râpées (TM6)
10 min
Pain croustillant
1 godz.
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 min