Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte brisée
- 300 g de farine, type 00
- 150 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 100 g d'eau
Garniture
- 500 g de potiron, en morceaux
- 500 g de pommes de terre, épluchées, en morceaux (1 cm)
- 200 g de lait entier
- 30 g de beurre
- 5 g de sel
- 1 pincée de noix de muscade moulue
Montage
- 150 g de fromage taleggio, en tranches
- 150 g de jambon du Tirol, en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 516.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Keine Bewertungen
Pain aux cinq graines
50min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Keine Bewertungen
Tartelettes aux fruits rouges
1h 50 min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Pizza à la crème de potiron, mozzarella fumée et bacon
3u. 50min
Monstres de purée de pommes de terre au four
Keine Bewertungen
Focaccia aux oignons
2h
Pain de viande
1h 20 min
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45min
Biscuits de Noël façon sucre d'orge
1h 45min
Pain d'Halloween
3h 15 min