Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte brisée
- 300 g de farine, type 00
- 150 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 100 g d'eau
Garniture
- 500 g de potiron, en morceaux
- 500 g de pommes de terre, épluchées, en morceaux (1 cm)
- 200 g de lait entier
- 30 g de beurre
- 5 g de sel
- 1 pincée de noix de muscade moulue
Montage
- 150 g de fromage taleggio, en tranches
- 150 g de jambon du Tirol, en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 516.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potage façon minestrone
50 min
Casserole d'asperges
1h 30min
Cannoli d'asperges et prosciotto
55 Min
Biscuits au beurre
50 min
Brownies
50 min
Poulet cuit à la tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2sa 15 dk
Risotto au potiron et au bacon
25min
Crème de pois
40min
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3 Std. 15 Min
Pain de viande
1 godz. 20 min
Pain Perdu à la confiture de poire, gingembre et mûres
40min
Risotto aux épinards et asperges
40min