Kompatibilní verze
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g de cresson, lavé et séché
- 5 - 10 g de jus de citron
- 2 c. à café de sel fin
- 1 c. à café de poivre blanc moulu
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, en morceaux (3-4 cm)
- 10 - 12 feuilles de laitue verte
- 500 g de loup de mer, sans tête ni entrailles (voir conseils)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Curry de poisson
35min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Tajine de lotte au citron confit
1 godz. 35 min
Lasagnes de courgette et poisson
1h
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40min
Magret de canard aux fruits de la passion, purée de betterave
45 Min
Salade asperge-pastèque
40min
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55 Min
Poulet pékinois
45 Min
Poulet farci aux cranberries et au camembert
45 Min
Roulés de dinde et purée de pois à la menthe
35min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1h