Kompatibilní verze
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g de cresson, lavé et séché
- 5 - 10 g de jus de citron
- 2 c. à café de sel fin
- 1 c. à café de poivre blanc moulu
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, en morceaux (3-4 cm)
- 10 - 12 feuilles de laitue verte
- 500 g de loup de mer, sans tête ni entrailles (voir conseils)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Agneau en croûte à l'Italienne
5h
Sabayon classique
15 Min
Ragoût de fruits de mer
1 godz. 5 min
'Chowder' de maïs doux et chorizo
1 Std.
Boeuf Stroganoff
45min
Cassolette de poulet au safran et à l'orange
1h 35 min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45min
Soupe d'asperges au citron
55 min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
40min
Couscous à l'agneau et aux légumes
50min
Roulés de dinde et purée de pois à la menthe
35min